قربان قد و بالاي ساندويچ دبل كوبيده رفتن اينفلوئنسرهاي اينستاگرامي، غذا را به مرحله جديدي از موجوديت خود در طول تاريخ غذا رسانده است.
اين روزها در شبكههاي اجتماعي با ويدئوهاي تبليغاتي از فست فودهاي حجيم مواجه ميشويم كه نه تنها اشتهاآور نيست بلكه به شدت اشتهاي شما را هم كور ميكند و براي سلامتيتان مضر است و باعث مرگ تدريجي ميشود. سوال، اما اينجاست كه ساندويچي با اين حجم از مواد اوليه، ارزش غذايياش چقدر است؟ اين غذاها عمرتان را كم مي كنند. با مجله دلتا همراه باشيد.
اين غذاها عمرتان را كم مي كنند
در ساندويچهاي بمب، گوشت خالص كمي استفاده ميشود و همين باعث ميشود تا درصد ميزان پروتئين اين ساندويچها پايين بيايد. اين براي ساندويچي كه در واقع جز مواد غذايي پروتئيني به حساب ميآيد، خيلي بد است. سوسيس و كالباسي كه در بمب ها استفاده ميشود، كيفيت بالايي ندارد و همين باعث شده تا ارزش غذايي بمبها، پايين بيايد. از گوشت در اين بمبها استفاده نميشود و براي ساختن برگرها از سويا استفاده ميشود. اگر سويا در اين بمبها استفاده شود كه خوب است. مشكل اينجاست كه از تفاله سويا براي برگرها استفاده ميشود. مشكل، اما در جاي ديگري است؛ در مواد اوليهاي كه نقش اول را هم در بمبها ايفا ميكند، يعني از پنيرها.
پنيري كه در بازار خيلي گران است، در اين بمبها با حجم بالا استفاده ميشود، حال اينكه هزينه بمبها خيلي پايين است. به گفته او از پنيرهايي كه كيفيت كمي دارد، در بمبها استفاده ميشود.كارشناسان تغذيه معتقدند از پنيرهايي با درجه كيفيت سه و حتي چهار، در بمبها استفاده ميشود.
پيشنهاد مطالعه: براي مطالعه بيشتر مطالب دانستني مطلب بهترين و بدترين زمان نوشيدن آب چه موقع است؟ را بخوانيد.