محققان به طور خاص در يافتههاي خود خاطر نشان ميكنند افزايش هر يك گرم مصرف ALA در روز با ۵ درصد خطر كمتر مرگ و مير ناشي از بيماري قلبي عروقي مرتبط است.
يك تحقيق جديد با بررسي تاثيرات اسيدهاي چرب گياهي بر ريسك مرگ، يافتههاي قابل تاملي را نشان داده است. با مجله دلتا همراه باشيد تا با خوراكي هايي كه خطر مرگ را كاهش مي دهد بيشتر آشنا شويد.
خوراكي هايي كه خطر مرگ را كاهش مي دهد
بدن انسان به انواع مواد مغذي از جمله مواد مغذي كه از چربي تامين ميشود، نياز دارد.
آلفا لينولنيك اسيد (ALA) يك اسيد چرب امگا ۳ است كه بدن به آن نياز دارد. بدن آن را توليد نميكند، بنابراين افراد بايد آن را از طريق رژيم غذايي دريافت كنند كه از منابع گياهي بهدست ميآيند.
تحقيقات نشان ميدهد كه رژيم غذايي حاوي ميزان بالا ALA ممكن است خطر مرگ و مير كلي را كاهش دهد.
بدن از اسيدهاي چرب اُمگا ۳ براي اهداف مختلفي از جمله به عنوان منبع انرژي و حفظ ساختار سلولهاي خود استفاده ميكند.
به گفته انجمن قلب آمريكا، اسيدهاي چرب امگا ۳ از منابع چربيهاي غير اشباع، از جمله روغنهاي گياهي، آجيل و دانهها به دست ميآيد. منابع چربيهاي اشباع نشده عبارتند از سويا، روغن كانولا، گردو و دانه كتان.
همه اين منابع حاوي ALA هستند. انجمن قلب آمريكا توصيه ميكند كه مردم بيشتر چربي رژيم غذايي خود را از منابع چربي غيراشباع دريافت كنند كه ALA را جز ضروري رژيم غذايي ميكند.
محققان پي بردند مصرف زياد ALA با خطر كمتر مرگ به هر علتي همراه بود. همچنين با كاهش خطر مرگ و مير ناشي از بيماريهاي قلبي عروقي و بيماري عروق كرونر همراه است.
محققان به طور خاص در يافتههاي خود خاطرنشان ميكنند افزايش هر يك گرم مصرف ALA در روز با ۵ درصد خطر كمتر مرگ و مير ناشي از بيماري قلبي عروقي مرتبط است.
پيشنهاد مطالعه: براي مطالعه بيشتر مطالب دانستني مطلب چند اشتباه خطرناك درباره خوردن آب را بخوانيد.