غذاهاي عجيب و غريب فراواني در دنيا وجود دارند كه امتحان هر كدام از آنها، قطعا چالشي جديد براي معده شما خواهد بود!

بيشتر مردم وقتي به تعطيلات ميروند، دوست دارند هر شب در رستورانهاي زيبا، غذاهايي خوشمزه ميل كنند. اما براي آنهايي كه ماجراجوتر هستند، تعطيلات در كشوري خارجي ميتواند به معناي فرصتي براي چشيدن طعم غذاهايي جديد و گاهي هم عجيب باشد! با مجله دلتا همراه شويد تا ۹ تا از عجيبترين غذاهاي جهان را به شما نشان دهيم.
۱. سوپ لانه پرنده
در اوايل ليست عجيبترين غذاهاي جهان، اين سوپ ويژه چيني قرار دارد. اما در اين سوپ خبري از برگ و شاخه درخت نيست. برخي از پرندگان، آشيانه خود را با استفاده از بزاق دهانشان ميسازند. در اين غذا نيز از لانه اين پرندهها استفاده ميشود كه به سوپ حالتي ژلاتيني ميدهد.
۲. هاكارل(Hakarl)
در ايسلند، پس از شكار كوسهها، گوشت اين حيوانات را تخمير كرده و سپس آويزان ميكنند تا خشك شوند. نتيجه، گوشتي خشك شده است كه مزه ماهي و آمونياك ميدهد.
۳. دامپلينگ خون گوزن شمالي
در سرزمين وايكينگها سوئد، خون اين حيوان را با آرد و نمك مخلوط ميكنند و خمير به دست آمده را به شكل كلوچه، سرخ ميكنند.
۴. قلب مرغ دريايي(پافين)
در رسوم مردمان ايسلند، معمول است كه قلب اين پرندگان درست بعد از كشته شدن، در حالي كه هنوز گرم است، خام خورده شود. اين رسم در قسمتهاي غربي اين جزيره معمولتر است.
۵. بالوت(Balut)
يكي از عجيبترين غذاهاي جهان اين غذاي فيليپيني است. در نگاه اول، اين غذاها تخم مرغي معمولي هستند. اما در حقيقت، اينها جنين جوجه هستند كه تا مرحلههاي نهايي رشد يافتهاند و پا، پر و نوك دارند.
۶. عنكبوت سوخاري
در كشور جنگ زده كامبوج، نياز مبرم به غذا باعث شد كه روستاييان رو به خوردن عنكبوت بياورند! البته، امروزه گردشگران نيز ميتوانند اين حيوانات را كه در ادويه و سير سرخ شدهاند، از دستفروشان تهيه كنند. جالب اين كه عنكبوتها كاملا دست نخوردهاند و همچنان نيش و پاهايشان به بدنشان متصل است!
۷. چشمهاي ماهي تن ( Tuna eyeballs)
در بازارهاي ژاپن هيچ وقت هيچ يكي از قسمتهاي ماهي تن دور ريخته نميشود. حتي چشمهاي اين ماهي از سر جدا شده و به قيمت ارزاني در بازارها به فروش ميرسند. براي پخت اين چشمها ميتوان آنها را جوشاند، بخار داد و با سس سويا يا سير چاشنيدار كرد.
۸. كوپي لواك(Kopi Luwak)
اين قهوه مخصوص قبلا يك بار مصرف و هضم شده است. نوعي چهارپا كه لواك خوانده ميشود، ابتدا دانههاي قهوه را خورده، هضم كرده و دفع ميكند. مردمان اندونزي، اين محصول هضم شده را به عنوان قهوهاي خاص استفاده ميكنند.
۹. نوشيدني مار
وقتي كه در ويتنام به شما نوشيدني تعارف ميشود، بهتر است مواظب باشيد. ممكن است از شما بپرسند:آب پرتقال ميل داريد يا نوشابه و يا نوشيدني مار؟ داستان از اين قرار است كه ويتناميها ماري سمي را در نوشيدني برنج براي مدتي طولاني نگه ميدارند و طي اين فرايند، سم مار از بين ميرود و سپس آن نوشيدني را ميخورند.
پيشنهاد مطالعه: مطلب ۱۲ ميوه عجيبي كه انگار از سيارهاي ديگر آمدهاند! را بخوانيد.