سوپ عدس درماني براي كرونا

۲۹ بازديد

سوپ عدس يكي از غذا‌هايي است كه با توجه به شيوع بيماري همه گير كرونا و شروع فصل زمستان بايد به مصرف آن توجه جدي داشت.

سوپ عدس

سوپ عدس يكي از سوپ‌هاي خوشمزه و مقوي ايراين است كه بيشتر در زمستان طبخ مي‌شود. خيلي افراد اين سوپ را با عدسي اشتباه مي‌گيرند البته اين سوپ تقريبا هيچ شباهتي با آش عدسي ندارد و با مواد مثل قارچ و جو پرك طبخ مي‌شود. اين غذا براي خانم‌هاي باردار نيز مفيد است؛ زيرا از بدشكلي جنين جلوگيري كرده و آهن و مس مورد نياز بدن را تامين مي‌كند. سوپ عدس همچنين لرزش دست كساني كه به دليل كمبود ويتامين دچار اين معضل شده اند، درمان مي‌كند و علاجي براي كم خوني به شمار مي‌رود در ادامه مطلب طرز تهيه سوپ عدس را در مجله دلتا بخوانيد.

طرز تهيه سوپ عدس

مواد لازم

  • عدس : ۱ ليوان
  • قارچ : ۳۰۰ گرم
  • جو پرك : ۱ ليوان
  • پياز متوسط : ۱ عدد
  • عصاره گوشت : ۲ عدد
  • جعفري : ۱ قاشق غذاخوري
  • نمك ، فلفل سياه و زردچوبه : به اندازه كافي

طرز تهيه سوپ عدس

  • ابتدا عدس را در كاسه بريزيد و بر روي آن آب بريزيد و آب را به بيرون بريزيد اين كار را ۲ الي ۳ بار انجام دهيد تا عدسي كاملا تميز شود.
  • آبكش كنيد و در قابلمه‌اي بريزيد و ۲ ليوان آب روي آن بريزيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا بپزد.
  • پياز را پوست بگيريد و بشوييد و روي تخته آشپزخانه نگيني خرد كنيد و در تابه‌اي روغن بريزيد و بگذاريد تا با حرارت كم داغ شود و آن وقت پياز را داخل روغن تفت دهيد و كمي زردچوبه روي پياز بريزيد.
  • تفت دهيد و جو پرك را اضافه كنيد به همراه ۳ ليوان آب و زير حرارت را زياد كنيد تا سريع به جوش بيايد و جو پرك در مدت زمان ۱۵ دقيقه پخته شود. تا پخته شدن جو پرك، قارچ‌ها را تميز  كنيد و روي تخته ورقه ورقه برش دهيد.
  • در تابه‌اي روغن بريزيد و قارچ را داخل تابه قرار دهيد و تفت دهيد تا آب قارچ‌ها كاملا تبخير شود و شعله را خاموش كنيد. زماني كه جو پرك پخته شد، تابه را كنار بگذاريد تا كمي خنك شود سپس در غذاساز يا مخلوط كن بريزيد تا جو پرك كاملا بشكل پوره در بيايد.
  • (جو پرك باعث لعابدار شدن سوپ مي‌شود) بعد جو پرك پوره شده را در قابلمه‌اي بريزيد و عدسي پخته شده را همراه با آبش اضافه كنيد و روي حرارت كم بگذاريد تا مواد طعم يكديگر را بگيرند و سپس عصاره‌هاي گوشت را پودر كنيد و به سوپ بيافزاييد.
  • (عصاره گوشت خود داراي ادويه و نمك است) و اگر مواد كمي غليظ بود مقداري آب جوش بريزيد تا رقيق شود. طعم سوپ را بچشيد اگر نمك و فلفل آن كم بود اضافه كنيد و پس از حدودا ۱۵ دقيقه قارچ تفت داده را اضافه كنيد.
  • مواد را مخلوط كنيد و زير حرارت را همچنان كم نگه داريد تا سوپ به مدت ۱۵ دقيقه ديگر خوب جا بيفتد . در آخر سوپ آماده شده را در ظرف مورد نظر بكشيد و با جعفري خرد شده تزئين كنيد.

پيشنهاد مطالعه : براي مطالعه بيشتر “طرز تهيه سوپ هويج را در مجله دلتا مطالعه كنيد.

همچنين بخوانيد:

سالاد اسفناج و لبو

طرز تهيه اشكنه آلو

فينگرفود گياهي هندي

طرز تهيه سوپ پيازچه

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.