طرز تهيه‌ ناگت مرغ خانگي

۴۴ بازديد

ناگت مرغ يكي از انواع ناگت‌هاي پر طرفدار است كه علاوه بر طعم خوشمزه، سريع نيز آماده سرو مي‌شود.

طرز تهيه ناگت مرغ

ناگت‌ يكي از فست‌فود‌هاي پر طرفداري است كه مواد اوليه آن را مرغ، گوشت، ميگو يا سبزيجات تشكيل مي‌دهد. از آنجا كه ناگت خانگي در مقايسه با ناگت آماده و منجمد، لذيذتر و سالم‌تر است در بخش آشپزي مجله دلتا مي‌توانيدطرز تهيه‌ ناگت مرغ خانگي را بخوانيد.

  • سينه مرغ : ۶۰۰ گرم
  • سير : ۴ تا ۶ حبه (بسته به ذائقه)
  • پياز متوسط : ۱ عدد
  • سس خردل : ۲/۵ قاشق غذاخوري
  • پنير پيتزا : ۱۲۰ گرم
  • نمك : ۱ قاشق چاي خوري
  • آويشن : ۱ قاشق چاي خوري
  • فلفل سياه : ۱ قاشق مربا خوري
  • ادويه كاري : ۱ قاشق مربا خوري
  • زردچوبه : ۱ قاشق مربا خوري
  • آرد سوخاري : به ميزان لازم
  • روغن مايع : به ميزان لازم

ناگت مرغ

طرز تهيه ناگت مرغ خانگي

  • سينه‌مرغ خام را چرخ كنيد.
  • پياز را رنده كرده و آب آن را بگيريد.
  • سير را رنده كنيد.
  • پياز و سير رنده‌شده را همراه با تمام ادويه‌ها به مرغ چرخ‌كرده اضافه كنيد.
  • مواد را خوب ورز داده و سپس به مدت نيم ساعت داخل يخچال قرار دهيد.
  • پس از نيم ساعت، پنير پيتزاي رنده‌شده را نيز به مرغ اضافه كرده و ورز دهيد.
  • در اين مرحله يا مي‌توانيد يك كيسه فريزر يا سلفون روي سطح كار كشيده و آن‌ را كمي مرطوب كنيد و تمام مايه ناگت را روي آن پهن كرده، قالب بزنيد يا اين‌كه از مايه ناگت به اندازه گردو برداشته و با دست شكل دهيد.
  • آرد سوخاري را با ادويه‌‌جات گفته‌شده مخلوط كنيد و ناگت‌هاي آماده‌شده را داخل آرد بغلتانيد. چند دقيقه صبر كنيد تا آرد، جذب ناگت‌ها شود و حين سرخ‌شدن، جدا نشود.
  • داخل يك تابه مقداري روغن بريزيد و وقتي روغن داغ شد، ناگت‌ها را داخل آن ريخته و با حرارت ملايم سرخ كنيد. نيازي به غوطه‌ور كردن ناگت‌ها در روغن نيست.

ناگت‌هاي آماده شده را مي‌توانيد با سس قرمز و سس خردل سرو كرده و از خوردن آن لذت ببريد.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع فست‌فود “طرز تهيه پيتزا مخلوط خانگي” را مطالعه كنيد.

همچنين بخوانيد:

طرز تهيه‌ خوراك مرغ پرتقالي

خورشت باميه ؛ خوشمزه و لذت بخش

سوپ حريره؛ پيشنهاد عالي پاييزي

سمبوسه؛ غذاي لذيذ هندي‌ها

طرز تهيه اسفناج پلو با گوشت

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.