یکشنبه ۲۵ آبان ۹۹ ۱۵:۳۹ ۳۴ بازديد
نرگسي اسفناج با پنير يك صبحانه بسيار خوشمره است كه ميتوانيد درست كنيد
نرگسي اسفناج يكي از قديميترين، مقويترين و سادهترين غذاهاي ايراني است كه در سالهاي اخير در رستورانهايي كه صبحانههاي لوكس سرو ميكنند با كمي تفاوت به املت اسفناج هم مشهور شده است در ادامه با مجله دلتا طرز تهيه نرگسي اسفناج را بخوانيد.
مواد لازم
- اسفناج: ۷۰۰ گرم
- پياز: ۳ عدد متوسط
- تخم مرغ: ۶عدد
- نمك، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
طرز تهيه نرگسي اسفناج با پنير
- اسفناجها را پاك كنيد و بشوريد و اجازه دهيد در آبكش خشك شوند. سپس آنها را در قطعات درشت خرد كنيد. براي پخت اسفناج نياز به آب نداريد چون اسفناج خودش آب مياندازد. پس براي پخت اسفناجها را در يك قابلمه بريزيد و درب قابلمه را بگذاريد تا روي شعله ملايم گاز به مدت ۱۵ دقيقه بخارپز شوند.
- در اين فاصله ۳ عدد پياز را خلالي و نازك خرد كنيد و تفت دهيد تا سبك شوند. نمك، فلفل و زردچوبه را هم به پيازها اضافه كنيد و پيازها را خوب سرخ كنيد تا كاملا كاراملي شوند. حالا اسفناجهاي پخته شده را به پيازها اضافه كنيد و همراه با آنها كمي تفت دهيد تا آب اسفناج كاملا كشيده شود و اسفناج هم كاملا سرخ شود.
- براي شكستن تخممرغها مخلوط پياز و اسفناج را كمي به اطراف ماهيتابه كنار بزنيد و وسط ماهيتابه يك گودي درست كنيد. تخم مرغها را وسط اين گودي بشكنيد و ابتدا فقط سفيده تخم مرغ را با ساير مواد مخلوط كنيد. به زردهها دست نزنيد. وقتي سفيد كمي خودش را گرفت درب ماهيتابه را بگذاريد تا زردهها به حد دلخواه شما خودشان را بگيرند. يك روش ديگر هم اين است كه بعد از شكستن تخممرغها در ماهيتابه زرده و سفيده را كاملا با اسفناج و پيازها هم بزنيد و مخلوط كنيد.
- اگر دوست داريد نرگسي اسفناج پنيري داشته باشيد وقتي كه زرده كمي خودش را گرفت (بعد از يك يا دو دقيقه) مقداري پنير پيتزا يا چدار روي نرگسي بپاشيد و به همان ترتيب درب ماهيتابه را بگذاريد تا هم تخممرغها خودشان را بگيرند و هم پنير آب شود.
پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي فست فودي “طرز تهيه لازانيا رژيمي با كدو” را مطالعه كنيد.
همچنين بخوانيد:
با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد